Προφίλ εταιρίας

Η εταιρεία ΜΑΡΚΑΛ ΕΠΕ δραστηριοποιείται με σημαντική επιτυχία επί 35 και πλέον χρόνια στις Εισαγωγές, Διανομές και Αντιπροσωπείες Καλλυντικών, Προϊόντων Υγιεινής και Ιατρικών Εξαρτημάτων.

Η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της ως οικογενειακή επιχείρηση, εξακολουθεί δε να παραμένει και να διοικείται από την ίδια οικογένεια.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στις ακόλουθες αδιαμφισβήτητες αρχές :
Σεβασμός προς τον τελικό καταναλωτή αντιπροσωπεύοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα. Πλήρης ικανοποίηση και εξυπηρέτηση τόσο των πελατών λιανικής όσο και των τελικών καταναλωτών, με άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις τους. Πλήρης υποστήριξη των προωθητικών αναγκών των πελατών λιανικής. Στενή και προσωπική επαφή με τους πελάτες και συνεργάτες μας, οικοδομώντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και πολύ συχνά φιλικές σχέσεις.

ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ

Το δίκτυο πωλήσεων και διανομών μας καλύπτει όλη την Ελληνική επικράτεια, ηπειρωτική και νησιωτική, είτε απ’ ευθείας από τις εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα, είτε μέσω τοπικών αντιπροσώπων με τους οποίους έχουμε αναπτύξει συνεργασία σε όλη την Ελλάδα.

Το δυναμικό για την προώθηση των πωλήσεων είναι επί του παρόντος 15 άτομα, με προοπτική να αυξηθεί για να καλύψει τις ανάγκες που θα δημιουργηθούν στο μέλλον.

ΚΥΡΙΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Κύριοι πελάτες μας είναι τα μεγάλα Πολυκαταστήματα, καταστήματα Καλλυντικών και Φαρμακεία σε κάθε πόλη της Ελλάδας.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή του Κολωνακίου όπου βρίσκονται τα μεγάλα πολυκαταστήματα, γυμναστήρια και κέντρα αισθητικής.

Company profile